Cultuurweek Leusden

Cultuurweek Leusden

De organisatie Leuker Leusden vroeg mij om voor de eerste editie van de Cultuurweek Leusden het artwork te verzorgen. De uitstraling van de Cultuurweek Leusden is gebaseerd op verschillende driehoeken die met elkaar een eenheid vormen. Zo ook de cultuurvormen die samen de Cultuurweek vormen. Want er is tijdens deze week dans, workshops, muziek en theater te beleven. De kleurstelling zou elk jaar anders kunnen worden om het net weer even een andere uitstraling te geven waarbij het ruitjespatroon wel blijft bestaan wat uiteindelijk de herkenbaarheid van het festival moet worden.

Voor de Cultuurweek werden er A0 poster en A3 posters ontwikkeld. De A0 posters zijn voor langs de weg, A3 voor de deelnemers en om her en der in Leusden op te hangen. Een folder ligt ook bij de deelnemende organisaties en wordt verspreid over de winkelcentra’s in Leusden en Achterveld. Er is nog een banner ontwikkeld voor op de social media en alle deelnemende organisaties kregen een banner om onder hun email te plakken.

Poster A0 en A3
email banner
Banner AFAS bord
Folder Cultuurweek

Gepubliceerd door Vanfransebodem

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: