Jubileummagazine Eurowoningen Leusden

In 2020 bestond onze bijzondere wijk, De Eurowoningen in Leusden, 50 jaar. Door de jubileumcommissie werd mij gevraagd een jubileum-uitgave met vooral veel foto’s van de wijk te maken. We zijn teruggegaan naar het begin, de tijd dat de bouw begon, het groen aangelegd werd en de pleinen hun identiteit kregen. Het komt allemaal voorbij in het magazine. Naast de mooie en leuke beelden vertellen ook bewoners van het eerste uur hun verhaal hoe het in de begin tijd was. Ontwikkelaar Blauwhoed leverde ook een mooie bijdrage aan het magazine. Een fantastisch leuk project om te doen, veel werk dat wel maar wat was het leuk om te duiken in oude archieven, verhalen aan te horen van oud bewoners en vele fotoalbums door te bladeren. Het resultaat mag er zijn! ONaast het magazine is er ook een fotoroute uitgestippeld die achterin het magazine staat.

Gepubliceerd door Vanfransebodem

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: