La Vuelta Leusden

Dit jaar 2022 kwam de Spaanse wielerronde La Vuelta door Leusden. Voor de gemeente een mooie aanleiding om daar iets mee te doen. Er kwam een grote feestweek rondom deze koers en aan mij werd gevraagd om daar iets voor te maken. Onder andere aankondigingsborden en een algemene folder met daarin alle activiteiten.

Voor de grote feestavond op 19 augustus maakte ik nog een aparte folder.

Gepubliceerd door Vanfransebodem

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: