Wervingscampagne nieuwe raadsleden

Dit jaar (2022) vinden weer de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Om nieuwe raadsleden te werven werd mij gevraagd om een wervingscampagne hiervoor visueel te maken. En dat in de coronatijd. Door middel van fotografie voor de plek waar het allemaal moet gebeuren, het Huis van Leusden, heb ik geprobeerd beelden te vangen die uitstralen dat raadswerk leuk is om te doen. De beeld en tekst combinaties werden met name op de socials ingezet.

Gepubliceerd door Vanfransebodem

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: