Corona Campagne

Tijdens de Corona-periode vroeg de gemeente Leusden de Communicatiemeisjes Leusden (een samenwerkingsverband tussen Myra Verkuijl, Crista Herder en Une ontwerpstudio) om mee te denken over een campagne binnen de gemeente om met name de 1,5 meter maatregel te blijven stimuleren. Voor de campagne werd de tekst Eropuit! Fijn! Blijf 1,5 meter afstand houden bedacht met de verschillende # voor de 3 dorpen waar de gemeente Leusden uit bestaat. #doehetvoorLeusden, #doehetvoorStoutenburg en #doehetvoorAchterveld. Met spandoeken, posters langs de weg en advertenties via de socials en infobord van de gemeente werd de campagne zichtbaar.

infobord gemeente Leusden
Advertentie voor op Facebook
Posters langs de weg
Spandoeken in alle dorpen binnen de gemeente Leusden

Gepubliceerd door Vanfransebodem

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: