Leusder Wandelfeest, 7 april 2018

 

save the date def.3.jpg

 

save the date def.4.jpg

Sinds november 2017 vorm ik samen met Myra Verkuijl en Crista Herder van Herder Communicatie het samenwerkingsverband Communicatiemeisjes Leusden. Onder die noemer hebben we afgelopen november tijdens de Matchbeurs een mooie match gesloten met de projectgroep Wandeldag. Zij organiseren samen met VVV Leusden en VVV Amersfoort het Leusder wandelfeest op 7 april 2018. Deze dag is tot stand gekomen door het feit dat Leusden in het jaar 2017 Wandelgemeente van het jaar was.

Om het Leusder wandelfeest alvast onder de aandacht te brengen is er een kaart ontwikkeld met daarop de aankondiging van de bewuste dag. Deze wordt verspreid op het wandelfestijn van 30 december. Naast deze kaart wordt er nog een poster en flyer ontwikkeld.

Volg de Communicatiemeisjes Leusden op FACEBOOK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s