Logo/ beeldmerk psychologie praktijk José Rombouts

Case: Een logo/beeldmerk voor een psychologie praktijk gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van kinderen van 0-6 jaar en hun ouders. Naast GZ psycholoog en psychotherapeut kinder- en jeugd ook is José Rombouts Infant Mental Health specialist.

Het beeldmerk moet o.a. verbinding, bouwen aan en het samen doen uitstralen. Kleur mag, niet schreeuwend. Bijvoorbeeld groen en blauw. totaal jpegHet mooie aan de naam van de klant, José Rombouts, is het feit dat haar initialen JR junior betekenen. En dus staan voor de doelgroep die zij behandelt, kind en jeugd. Dat gegeven samen met het verbinden is het uitgangspunt van dit beeldmerk geworden.

De J en R zijn met elkaar verbonden en leggen ‘een weg af’. Een begin en een eind. De oneliner ‘zorg voor ouder en kind’ onder de naam José Rombouts bekrachtigd dat nog eens extra.

De J en R zijn vervolgens in een cirkel geplaatst als soort afpakking waarbinnen ‘gewerkt’ (behandeld) kan worden. Er zijn daardoor meerdere ‘ingangen’ en ‘uitgangen’ en dus verschillende wegen/ behandelmethoden die bewandeld kunnen worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s