Opzet en beheer blog BOL033 Werkt Over

Vorig jaar, maart 2014, was de eerste editie van BOL033 werkt over. Een initiatief waarbij Leusdense ondernemers, 8 uur overwerken voor het goede doel.

Ik had in maart 2014 net mijn blog www.vanfransebodem.nl en was daar zo enthousiast over dat ik besloot om mijn expertise, wat betreft bloggen, aan te bieden aan BOL033 werkt over. Dat was blijkbaar een succes want mijn eigen initiatief werd beloond. Ook dit jaar ga ik namelijk weer een avond bloggen voor het goede doel en doe ik de verslaglegging van die avond via het blog www.bol033werktover.wordpress.com 

Schermafbeelding 2015-03-18 om 14.33.09

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s