Aan de slag in 2014!

Er staat weer een nieuw jaar voor ons en voor UNE ontwerpstudio, 2014! Tijd voor vernieuwing en verandering. Jaren heb ik een blog gehad op Blogger. com maar stap nu over op WordPress. Vanaf januari 2014 ga ik oud en nieuw materiaal hier op dit blog zetten. Dus er kan regelmatig ook oud werk voorbij komen althans voor mij oud werk maar voor sommige bezoekers juist weer geheel nieuw.

nieuw une

Bij het werk ga ik meer uitleg geven, waarom ik de dingen gemaakt heb zoals ze zijn, één van de krachten van mij en dus UNE ontwerpstudio. Daarnaast blijf ik actief op social media waardoor iedereen meteen weet wanneer er weer een nieuw artikel is geplaatst.

Tot in het nieuwe jaar!

Groetjes Mireille den Hartog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s